OVER TO DADDY´S HOUSE!

Datum & tid: 2009-05-30 - 10:20:47 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Nu ska jag börja göra mig iordning och åka hem till farmor, orkar inte vara här inne och sitta framför datorn. Vill ut och SOLA! Så jag kommer inte kunna skriva i helgen, men jag skriver på måndag och laddar upp bilder osv.
Ha en trevlig helg allihopa!!

TÄNKER PÅ FRAMTIDEN...

Datum & tid: 2009-05-30 - 09:59:38 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej alla gullungar därute!
Jag vaknade väl för ungefär 1 ½ tim sedan, riktigt skönt att få sova ut för en gångs skull! Jag har verkligen sovit dåligt den här veckan, har inte fått sovit så många tim som jag behöver... Det kan ha varit orsaken till att jag har varit så grinig.

Iallfall, det  blev ingen fest igår, var inte på det humöret men ändå ville jag dit bara för att umgås med Emmi och Jossan.
Så det blev en hemmakväll med brorsan framför Talang 2009 som har spårat ut totalt tycker jag.

Just nu ligger jag och tänker på lägenheten som mamma och Henrik var och titta på. Jag vill verkligen ha den, för jag fick en känsla när jag såg bilderna att "här vill jag bo, det är hemma för mig". Jag tror inte att vi får den, men jag önskar verkligen! Annars måste man börja om på ny kula igen lixom!

NÅGON SOM HAR TRÅKIGT? DÅ ÄR VI TVÅ!

Datum & tid: 2009-05-29 - 20:29:30 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Ringde och frågade Henrik förut om han ville komma hit eftersom att vi inte åkte till farmor, men han hade druckit öl och måste ha sin bil tidigt imorgon till jobbet som står i Bromma.
Så det blev inget med det, får se om jag kanske ska på fest med Emmi men är inte helt säker, ligger i Nacka och jag vill komma hem säkert och helst ha sällskap...

Så jag har verkligen tråkigt, ingen rolig fredag alls! När man för en gångs skull är ledig imorgon och fredagsmyyyyys idag så blir det ingenting utav det. Saknar Henrik också, känns tomt utan honom på något sätt.


MEN VAD ***!

Datum & tid: 2009-05-29 - 18:20:14 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
David började blöda näsblod 2 min innan han skulle gå till bussen, och det är inte lite heller!! Så vi måste stanna hemma för att det inte går några bussar mer försn kvart i nio, jag kan inte skjutsa för han har ingen hjälm och mamma är på landet, pappa i Skåne så ingen kan skjutsa heller...
Snacka om irriterande!!

HEMMA EFTER JOBBET

Datum & tid: 2009-05-29 - 18:04:38 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Nu har jag kommit hem ifrån jobbet precis, gud vad varmt och skönt det är ute!! Blir jätteglad över vädret, ska nog sola lite om jag hinner när jag kommer hem till pappa... Annars ska jag bara ligga och sola hela tiden till studenten!

Risk 1 gick bra idag, tiden gick väldigt snabbt. Men det var saker som är självklara men som måste tas upp.
Efter det åkte jag till skolan,åt lunch och sedan städade jag,Carro och Lotta kylen och gick ut i solen sen.
Sedan åkte jag hem till mamma för att packa det sista inför helgen + att hon skjutsade mig till jobbet! Tack mamma! David följde även med för att hälsa på, han ska ev jobba där i sommar men vi får se!


RISK ETTAN!

Datum & tid: 2009-05-29 - 07:22:44 ▼ Kategori: 1 Kommentarer

Sitter nu och väntar på att tiden ska gå lite, ska åka och ha en kurs (riskutbildning 1) som ALLA som ska ta körkort måste göra... Ska vara där vid kvart i 8 till tjugo över 11. Sedan till skolan för att tvätta skåp och få USB minne från KOBIA (som de skulle lämnat igår) och sedan åka iväg för att jobba... Snacka om seg dag!

Pappa,William och Lena är i Skåne och kommer inte hem förns imorgon någon gång, så jag och David ska vara med farmor om inte hon hittar på något annat. Kanske att Henrik kan följa med, men han jobbar helg så det är lite tråkigt :/...

Nej, nu ska jag börja att packa ihop lite så att jag slipper stressa! Och Ida , hur tusan har du fått så många besökare!? Herregud! Jag vill också, och lägga in reklam på min sida, hjälp?


FÅ EN MILJON BESÖKARE BUSENKELT!

Datum & tid: 2009-05-28 - 20:55:28 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

HERMANS PRESENTER

Datum & tid: 2009-05-28 - 20:30:41 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Herman fyllde ju 1 år den 17:e maj, då jag var hos pappa, så jag kunde inte "fira" honom.
Men jag fick däremot ett sms från honom där det stod att han förväntade sig en present
när han kommer hem.
Det blev en lite senare present än beräknat, så han fick den idag istället och blev jätteglad!




LÄGENHETEN

Datum & tid: 2009-05-28 - 20:12:37 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Mamma och Henrik var iallafall på visningen idag och den var fräsch! Alltså så pass fräsch att man inte behöver renovera och så utan att man bara behöver måla om. Den var perfekt storlek och låg längst upp, så det var fin utsikt!
Jag ber verkligen för att vi ska få den, ja ni läste rätt BER! Den skulle vara perfekt förutom att den ligger så långt bort (Orminge inte Hammarby Sjöstad!).




HOPPAS HOPPAS HOPPAS !!

CHOKLADPROVNINGEN

Datum & tid: 2009-05-28 - 17:19:58 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Chokladprovningen var helt okej faktiskt! Med bra underhållande kompisar så blir det roligt!

Innan chokladprovningen åkte jag,Emily,Jossan,Carro,Ida och Daniel till Globen och åt på MC, det var fisk i skolan som sagt . Så det blev en god lunch, men man kände sig verkligen fet efteråt!
Köpte en leksak till Herman och nya matskålar, jättefina! Bilder kommer sen!

Åkte sedan till Slussen för att åka till Saltsjö baden för chokladprovning, det var verkligen så fint som de som hade varit där tidigare hade berättat. Jättemysigt, men så himla tråkigt väder...
Vi smakade en youguhrt och choklad som sagt, sedan fick vi gå en runda på stället ( Vår Gård) och det var inte litet.
Sedan åkte vi hem igen, men det var inte en lika rosam resa hem som dit. Det började helt plötsligt lukta bajs i vagnen, och då menar jag bajs! Och vi kunde inte hålla oss för garv! Sedan började det lukta farfars parfym som om de ville dölja lukten... Och sedan ser jag att Ida stelnar till med blicken och tittar på mig, med den blicken vet jag vad det innebär!
Tjejen bakom mig satt med 2 cm långa hårstrån på benen, då kunde jag inte hålla mig längre (efter bajs insidenten) så jag,Emily,Daniel och Ida satt och asgarvade!!!! Så himla skönt att göra det ...

Henrik hämtade upp mig i Sickla (där han jobbar) och åkte hem till mig, så nu ligger vi och tittar på tv och letar lägenheter.





KOBIA . . . INSTÄLLT!?

Datum & tid: 2009-05-28 - 09:57:20 ▼ Kategori: 2 Kommentarer
Jag och Emily sitter och gör utverdering av kurserna nu, fy tusan vad tråkigt det är! Men det måste göras det med.
Det skulle egentligen varit stipendieutdelning idag i Cordelia av KOBIA, men det blev inte så.
Blev något missförstånd så de kommer någon annan dag, så det är rätt surt. Satt och väntade i typ 45 min innan vi fick göra någonting annat.

Nu sitter vi iallafall och kollar igenom lite bloggar och sedan ska vi på lunch... Fisk, som jag inte tål, så det blir väl sallad eller fil och müslii.

TORSDAG, 8 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!

Datum & tid: 2009-05-28 - 07:49:12 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Sitter här vid datorn och är skithungrig... Men det finns inget jag känner för just nu!
Vädret är skitdåligt, och jag känner verkligen inte för att GÅ till skolan. Tror nog att jag åker kommunalt...
Idag blir det iallafall Chokladprovning och efter det ska jag hem och nog titta på bilderna som mamma och Henrik har tagit på lägenheten.

Jag hoppas verkligen inte att det är sådant här väder när vi tar studenten! Det är en av mina största önskningar just nu...

OMRÅDET

Datum & tid: 2009-05-27 - 21:55:37 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Kom hem vid 20.00 från att ha tittat var lägenheten låg. Alltså, det är inte det mest sexigaste jag har sett, men det är helt klart bättre än Fisksätra! Mysiga gårdar, liten lekplats och bra med parkeringar. Det enda var bara att det såd så himla trist ut på utsidan, allt var i betong! Men men vi får väl se imorgon hur det ser ut då när mamma och Henrik har varit och tittat. Det är det som är viktigast! Sedan kan man ha kvar lägenheten tills man hittar något nytt om man vill det.

Nu sitter jag iallafall och tittar på Bröllopsfixaren medan Henrik är nere och köper drickan som vi drack upp...
Känner mig grinig idag, gillar verkligen inte det! Känner mig så himla elak när Henrik (alla andra också) är jättegullig och jag bara sitter och är grinig! Förlåt... Måste bättra mig!! VERKLIGEN!

HEMMA HOS ÄLSKLINGEN

Datum & tid: 2009-05-27 - 19:25:34 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Sitter hemma hos Henrik nu och har precis ätit middag, jag gjorde pasta med gorgonzolasås, mums!
+ Att vi har köpt lite gott till senare, om vi nu orkar att äta det med!

Snart ska vi åka till den adressen där visningen ska vara imorgon på en lägenhet så att de hittar imorgon. Jag kommer nämligen inte att följa med för jag ska på chokladprovning med klasserna. Det är tråkigt att jag inte kan följa med på visningen men det ska bli roligt med provningen också!

Idag i skolan hade vi bild och samhälle. Jag blev klar med allting på bilden som ska vara klart och fick MVG i slutbetyg!! Blev så himla glad! I samhället gick det också bra med provet, så där fick jag G i slutbetyg (vilket är ett MVG för mig med han som lärare).

Ljuset för farfar till pappa,William,farmor & Lena:

Efter skolan åkte jag och gjorde en synundersökning och ska köpa nya linser om två veckor och sedan ska vi titta på glasögon ev. Sedan kom Lotta och hämtade mig med Emily och Carro för att åka till tatueraren, men jag kände att jag hellre gör det på det stället Lotta har gjort sina tatueringar!

ONSDAG, 9 DAGAR KVAR TILL STUDENTEN!

Datum & tid: 2009-05-27 - 07:28:01 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Japp, idag är det 9 dagar kvar till studenten!!  Yehaa!
Idag blir det iallafall bild och samhällskunskap! Ska göra prov idag men sen måste jag gå tidigare från samhälle för att hinna till synundersökningen. På bilden ska jag måla mig "ljusstake" som jag gjorde förra veckan, har längtat tills idag så att jag kan göra klart den!
+ Att jag ska fixa lite mer med vissa bilder som jag har gjort men som jag behöver göra mer på för ett högre betyg.

Efter synundersöknin idag ska jag,Emily och Carro till tatueraren i Årsta för att  få lite insperation till min nya tattoo!
Haha, Herman sitter med mig vid datan nu och ser om jag sköter mig ^^ Så söt, följer pilen och slår på skärmen.

Har så himla tråkigt, inga har ju vaknat! Åååh, tänkte att någon kunde vara inne på msn, men inga roliga.
Så jag tog lite "hej-jag-har-tråkigt" bilder!


NYA SKORNA!

Datum & tid: 2009-05-27 - 07:09:34 ▼ Kategori: 2 Kommentarer



YES!

Datum & tid: 2009-05-26 - 17:16:33 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Idag när jag var påväg till skolan ringde de från Gataeu och sa att jag kunde jobba i sommar! Jag kommer att ta det jobbet hellre än det andra beroende på hur mycket jag kommer att jobba.
Hörde inte så bra vad han sa när han ringde, stod på perrongen då så jag ringde upp honom när jag kom hem och sa att jag kunde jobba i sommar ändå.
Så jag ska jobba vecka 29 och 31 och sedan kommer det att komma ströjobb + lite helger att jobba på. På onsdag nästa vecka ska jag provjobba, och då ska vi prata lite mer ingående om hur det är med lön,jobbveckor osv.

Jag hoppas verkligen på att det kommer att gå bra, det skulle vara en sådan himla lättnad att få veta att man har jobb.

BILDER FRÅN STINA

Datum & tid: 2009-05-26 - 14:17:34 ▼ Kategori: 0 Kommentarer



SKOLAAN!

Datum & tid: 2009-05-26 - 13:43:08 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Sitter på teorin nu , sitter och pratar om studenten. SHIT det är verkligen inte långt kvar nu! Helt sjuuuukt!
Ni som inte fattar, ni kommer att fatta sen. Det går inte att beskriva!

Iallafall, vi har haft religionslektion idag, var rätt toligt faktiskt! Lekte någon lek och det blev lika mellan lagen!
Efter det satte vi oss ute i solen, så himla fint väder och jag hoppas att det blir lika bra på studenten!

Innan skolan var jag och körde med skolan och mamma följde med. Sedan åkte vi in till stan och lämnade in mammas bil och gick och tog en fika! Jättemysigt var det, tack mamma!
Sedan gick vi och tittade på skor, köpte två par och ena paret fick jag av mormor och morfar till studenten, TACK TACK TACK! Blev jätteglad!!!



Efter skolan ska jag hem och plugga på provet tills imorgon, känner att jag kan det ganska bra men ifall att!

NAMNET JORDGUBBE SYFTAR BÅDE PÅ PLANTAN OCH PÅ BÄRET

Datum & tid: 2009-05-25 - 18:07:08 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
GUD, mamma har köpt jordgubbar, så efter att vi har ätit ceasar sallad så ska vi äta jordgubbar och glass!!
Blev lite galen så jag tog lite bilder:


KÖRNING + VISNING

Datum & tid: 2009-05-25 - 17:40:40 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Körningen idag gick inte lika bra som de andra, hade jätteont i huvudet och svettades som en gris!
Men i slutet så gick det mycket bättre! Så imorgon ska vi öva lite med på det vi gjorde idag, sedan ska vi åka till Sköndal och köra lite där för att det är lite mer trafik där.

Det blev ingen tatueringstitt idag. Hörde av mig till Carro när jag hade kört klart men då satt hon fortfarande kvar och klippte sig, så vi bestämde att ta det på onsdag istället! Och då kan Emily följa med också!

Iallafall, hittade en lägenhet idag i Hammarby Sjöstad som Henrik ringde till men fick inget svar.

Sedan ringde han upp mig lite senare och sa att vi skulle på visning på en annan lägenhet i Orminge på torsdag!! Hoppas på att det går, och om inte han kan gå ifrån jobbet så ska jag dit (om det går utan honom). Tråkigt bara om jag missar chokladprovningen... Hmm.
Men är iallafall jätteglad nu! Ska inte hoppas för mycket, men ändå!

SKOLAN

Datum & tid: 2009-05-25 - 13:52:23 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Idag var det då skola... På samhälle gjorde jag och Carro som hade någonting med ekonomi att göra och jag och Carro hade temat relation. Hmm, men jag hann skriva ett halvt A4a iallafall.
Efter det var det lunch, var verkligen inte hungrig men smakade, inte mycket jag åt! Gick sedan ut i solen en kortis, så himla skönt!
Sedan var det dags för Naturkunskap där vi fick reda  på betygen och lämnade tillbaka böcker. Så nu har jag lämnat in alla böcker och slängt alla onödiga papper! SKÖNT.

Nu sitter jag hemma och väntar på att tiden ska gå tills jag ska åka och köra på bilskolan. Ska vara där vid 15.00 och efter det ska jag möta upp Carro och ev Emily för att kolla på ett tatueringsställe. Har bestämt att jag ska göra något på ryggen, men vet inte vad. Därför ska jag gå dit och få lite insperation för att göra något eget. Kul!! :D


YES, HÄRLIGT VÄDER!

Datum & tid: 2009-05-25 - 09:43:54 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej hopp allihopa!
Har precis ätit frukost med min mamma, det blev rester från igår för mig (Tacos) kunde inte hålla mig. Och mamma åt tonfiskmackor... USCH! Haha!
Idag blir det skolan, samhälle och naturkunskap. Vissa ska göra prov idag i samhälle men jag tänkte göra det på onsdag! Juste, på teoriprovet (livsmedelskunskap) så fick jag VG+, hade 2 poäng ifrån MVG! Snacka om irriterande...
Iallafall, efter skolan blir det ett köra på körskolan och sedan vet jag inte, ska väl plugga!

Igår var jag och Henrik hemma och bara tog det lugnt... Var så fint väder så vi satt ute på balkongen och åt och solade!
Riktigt mysigt, sedan städade jag lite till innan mamma kom hem. Hon blev jätteglad när hon kom hem och såg hur fint det var!
Sedan gjorde jag middag (Tacos) till allihopa, mums!




8 MÅNADER

Datum & tid: 2009-05-24 - 13:23:02 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

8 Månader med dig idag älskling!
Det har varit de bästa månaderna i mitt liv!
Jag älskar dig av hela mitt hjärta!

UTGÅNGEN

Datum & tid: 2009-05-24 - 11:22:24 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Gud vad jag hade roligt igår! Så himla kul att träffa alla igen som man brukade umgås med förut.
Det började med att vi mötte varandra på tåget på väg in till stan. Väl inne i stan åkte vi till Hötorget och gick till någon bar som hade billiga shots. Så himla god!
Efter det gick vi runt och letade efter Mango, och hittade det tillslut. Det var verkligen ett jättetrevligt ställe, men jag vet inte om det är något bra dansställe. Men med roligt sällskap så får man roligt!

Vid halv två började vi dra oss mot donken och åt där, hahahahahahaahah VITALIK Ida!
Sedan på vägen till nattbussen så hittade Jonas någon vagn av något slag och skjutsade runt Henrik och Robin på den som om det var någonting som alla gjorde. Gud vad jag garvade!!!

Kom hem vid halv tre och somnade direkt!
Så nu sitter jag här och har precis vaknat (nästan). Har aldrig sovit såhär länge efter att ha varit på en fest!
+ Att idag kommer mamma hem som jag inte har träffat på nästan 2 veckor! Ska bli mysigt, jag och Henrik ska nog planera något kul.





GULLIGA LOTTA!

Datum & tid: 2009-05-23 - 20:20:28 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Lotta smsade precis och sa att om vi behövde skjuts hem så kunde hon komma och hämta<3 Så himla gulligt, tack gumsan!

Iallafall, tror att jag har bestämt mig vad jag ska ha på mig nu... Det blir en tröja som är lång och mina "skinn"-leggins!
Sedan blir det också lite smycken här och var och VITT nagellack! Hör och häpnad, men jag har målat naglarna XD
Det blir iallafall Mango idag! Eller vad vi vet nu, får se man kanske ändrar sig! Vi blir ett litet gäng iallafall, lite av Jonas kompisar ska med så det blir kalas!

Dagens:


TILBAKA

Datum & tid: 2009-05-23 - 14:20:26 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Nu är vi hemma igen! Blev inte en sådan lång tur, tittade runt lite men ingenting intressant! Framör allt inte när man inte har så bra med pengar (x .
Det slutade med att Henrik handlade på Systemet och sen åkte vi hem igen, så nu sitter vi här igen och tittar på tv... Det är inge roligt väder heller så att man kan gå ut och göra någonting heller! USCH!

INGE JOBB...

Datum & tid: 2009-05-23 - 11:39:59 ▼ Kategori: 2 Kommentarer
Vaknade imorse och kände att min ryggvärk inte var något bättre... Så jag hörde av mig till jobbet och sa som det var.
Känns väldigt irriterande eftersom att jag får mer betalt på helgerna! Men igår så gjorde jag klart allting som skulle vara klart idag så att Leffe inte behöver göra mitt jobb också.

Så vi vaknade vid nio imorse, väldigt skönt! Gick upp och satte mig och tittade efter lägenheter och sedan hoppade jag in i duschen. Så nu har vi precis ätit lunch och ska sedan åka till Nacka för att gå och titta runt lite. Ska bli mysigt!

Senare på kvällen så ska vi ut med Ida och Schhhhonas (Jonas), det ska bli roligt! Så om någon mer vill följa med så skrik till! Vi ska till Huset eller något annat ställe om vi hittar.
Nu ska jag diska och sedan göra mig iordning lite!

DAGENS LÅT

Datum & tid: 2009-05-22 - 11:02:49 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Taylor Swift - Love Story


ÅTERBESÖK HOS SYNSAM!

Datum & tid: 2009-05-22 - 10:42:51 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Nu har jag fixat ett återbesök på Synsam på Onsdag 14.00. Då ska jag köra rutinkoll, få nya linser och titta på glasögon!
Skönt, jag har inte haft glasögon sedan grundskolan tror jag, så jag tror att mina ögon behöver det nu...

AJ AJ AJ AJ... AAAAAAAJ!

Datum & tid: 2009-05-22 - 10:33:23 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Jag var precis ute och hälsade på pappa,William och Lena som kom och lämnade David här. När jag ändå var ute så tänkte jag flytta moppen... Jag tänkte ställa den så att den inte står så mycket ivägen. Så jag lyfte den för att det skulle stå rakare och då hände något med ryggen, så jag har jätteont nu!! FAN! Jag hoppas att det blir bättre tills jag ska jobba.
Eller jag kommer jobba ändå, men jag tänker mer på morgondagen... Det blir ofta värre då!

_________________________________________________________________________________________


+ Att jag fick reda på nu av pappa och Lena att William ska opereras nu iallafall. PÅ MIN STUDENT!!!!!!!!
Vad fan, ska jag stå där utan min pappa på min ENDA student?!?! *Gråter* Det är EN gång i livet
jag tar studenten, och den operationen som William ska göra är inte så allvarlig som det låter.
Den skulle kunna vänta en månad till! Självklart ska William må bra, men vad fan! STUDENTEN!!!
Fy fan vad ledsen jag blir...

2 VECKOR KVAR EXAKT!

Datum & tid: 2009-05-22 - 09:16:09 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Herregud, idag är det 2 veckor kvar tills vi tar studenten! Har tusan inte fattat det än, det går så himla fort så det är sjukt!
Men det som är skönt är att allting är klart nu, bara det inte blir något strul med flaket/polisen...
Just nu känner jag att jag har ett rätt gott humör, men känner verkligen inte för att jobba idag... Börjar tydligen 15.00 som jag gör när jag går i skolan. Men ska höra med de om jag kan komma tidigare!

Har inte heller fått något svar från det nya jobbet jag har sökt, antingen skiter de i det, är lediga eller så är de lite segare på att svara! ^^

FATTAR INTE!

Datum & tid: 2009-05-21 - 22:24:30 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Jag förstår inte vad det är med mig, ena sekunden är jag glad, andra skitgrinig och tredje ligger jag och gråter!
Seriöst, jag vet inte vad det kan vara, om det är att allt börja släppa nu och att andra problem dyker upp. Eller så är det för att någon inte har berättat hela sanningen... Om det är det jag tror, snälla!!! Ge upp henne! Jag har gett upp en jättebra kompis (vilket börjar bli lite bättre), det är dags att du gör det med! Hon ger ingenting tillbaka till dig!!!!!!! Det tar ¨på MIG MED!!

+ Att jag inte kan sova, sitter själv och tittar på 6:an, någon film...

MUMS!

Datum & tid: 2009-05-21 - 20:16:14 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Nu har jag och min älskling ätit så himla god mat och efterrätt!! Vi åt kyckling i tomatsås med pasta och glass med maränger,banan och chokladsås! MUMS! Så nu sitter vi och tittar på "Hjälp! Jag är med i en japansk tv-show!".


DET ÄR SOM DET ÄR, DET KAN BLI BÄTTRE!

Datum & tid: 2009-05-21 - 19:05:27 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Du kommer alltid att vara min enda syster oavsett!
[BENET!! Hahaha]

DAGENS LÅT!!

Datum & tid: 2009-05-21 - 13:10:12 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Kid Rock - All summer long
Jag får verkligen sommarkänsla av den här videon/låten! MYS.


HOPPAS PÅ JOBB NU!

Datum & tid: 2009-05-21 - 13:00:15 ▼ Kategori: 1 Kommentarer

Jag håller på att skriva en ansökan till ett jobb nu på ett företag. Har precis skickat det till mamma så att hon kan titta på om det är bra. Jag hoppas verkligen på att de iallafall svarar, och ännu bättre om jag nu skulle få ett jobb av något slag!
Eftersom att där jag jobbar nu inte kommer leda till någon fast anställning (till 100%) p.ga. lågkonjekturen + att det är DÅLIGT betalt där jag jobbar nu så måste jag börja söka nytt.

BOOOORING

Datum & tid: 2009-05-21 - 10:24:19 ▼ Kategori: 2 Kommentarer

Nu sitter man hemma, usch, har verkligen ingenting att göra!
Vill hitta på något roligt, men vet inte vad man kan tänka sig att göra. Två saker vet jag att jag ska göra och det är att leta lägenheter och dammsuga här hemma. Börjar bli skitigt, fram för allt i mitt rum ? Haha!

Aja, imorgon blir det att jobba och på lördag. Sedan hoppas jag på en utgång med Ida, skulle vara så himla roligt!

HEMMAFEST? JA TACK!

Datum & tid: 2009-05-20 - 09:20:44 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Jag pratade med Ida förut och blev så himla sugen på att gå på en hemmafest!
Visst krogen är kul, men det kostar lite pengar och jag har tröttnat lite på det faktiskt... Så om någon vet någon hemmafest så säg till! (:

Idag blir det iallafall bild i skolan, längtar faktiskt! Hoppas att hon har bränt min figur som jag gjorde förra gången!
Jag gjorde ett träd med en duva på och sen en ljushållare, hade tänkt att den ska vara till farfar där uppe <3
Gud vad jag saknar honom!!! Man tänker inte på det så ofta för att man inte vill det, men när man väl tänker på det så märker man hur himla mycket man saknar honom... !!

SÅ HIMLA SANT!

Datum & tid: 2009-05-19 - 11:29:44 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Tog från Blondinbellas blogg:

 Att göra honom svartsjuk. I mitt första förhållande kunde jag ofta krydda på sanningen. Hade jag fikat med en tjejkompis så sa jag att jag fikade med en killkompis, allt för att göra honom svartsjuk. Då trodde jag att han skulle bry sig mer om mig. FEL! Oftast resulterar det i att killen börjar göra samma sak. Säg sanningen istället och få honom att förstå att han är den enda, då blir du den enda också!

 Säga elaka saker. När vi bråkade kunde jag skrika rakt ut att "jag hatar dig" "Du är ju fan dum i huvudet" "Jag är så trött på att vara tillsammans med dig" bla bla, don't do that! Man tappar respekten för varandra totalt efter ett tag när man kallar sig egen pojkvän värre saker än vad man skulle säga till sin värsta fiende.

 Låtsas att förhållande är som på film. Hörrni bara för att man bråkar behöver man inte springa ut på gatan när det regnar i bara strumpor och tycka synd om sig själv. För i verkligheten så följer inte killen efter (jag har provat ett antal gånger). Stanna kvar när ni tjafsar och red ut! (skrik dock inte)

 Kika hans sms. Det är över gränsen, always! När du väl har börjat titta en gång så kan du inte sluta, jag lovar och det resulterar nästan alltid i kaos! Ska man vara tillsammans så måste man våga lita på varandra. Acceptera att du blir orolig ibland men kom ihåg att alla blir oroliga någon gång! Men att snoka förbättrar ingenting. Det aktiverar bara känslan av oro, släpp den och njut av ditt förhållande istället!

Tjafsa innan ni ska sova. Varför ska alltid snacket om "Ska vi vara tillsammans eller ej" komma på kvällen när man ligger i sängen tillsammans och ska sova? Och jag vet! På kvällen grubblar man alltid mer men håll tankarna för dig själv och sov på saken istället.

 Bli en svartsjuk flickvän. Ens kille kan faktiskt ha tjejkompisar utan att dom behöver vara eventuella ligg. Alltid när mitt ex skulle fika med en tjejkompis eller gå ut och festa med sina vänner så tog jag det som att han skulle hitta en ny och göra slut med mig så jag ställde till varje gång med världens scen! Du måste helt enkelt lita på honom. Och även om det är jobbigt så låtsas, knip ihop och säg "Okej, ha det så kul älskling, hälsa dina vänner" så hörs vi imorgon. Då får du definitivt ett sms på kvällen som säger "I love u"  och han kommar att sakna dig och ringer ni varandra, istället för att säga "Jaha vilka är du med då?" säg istället "festa på du älskling, jag ligger här och gör sängen varm tills du kommer hem, love u" HA! Killen blir alltid lika chockad.


LETAR LÄGENHET!

Datum & tid: 2009-05-19 - 10:47:41 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Jag tror jag har suttit och letat lägenheter nu i en månad nästan varje dag. Det finns lägenheter som man kan hitta men om man mejlar ägaren så svarar den inte. Det är så irriterande!
Men har iallafall mejlat 3 st idag, så får man se om de svarar eller inte. Skulle vara en riktigt lättnad om de iallafall svarar!
Nu ska jag nog börja göra mig iordning lite och kanske käka något?



En dröm lägenhet!


GRATTIS JOSSAN!

Datum & tid: 2009-05-19 - 09:41:31 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Idag fyller gullungen Jossan 21 år! Grattis!!!


GODMORGON SVERIGE !!

Datum & tid: 2009-05-19 - 09:35:55 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej hopp allihopa!
Okej, jag har inte vaknat nyss men jag vaknade för en tim sedan. Men elen har inte varit igång för det är några som håller på att fibblar med elen. Så den kom igång nyss.
Så innan hann jag ladda en tvätt,byta lakan och lyssnat på radio, The Voice så jag hann med lite innan!
Idag blir det skolan, religion och livsmedelskunskap, så det är en rätt slapp dag. Man kanske får reda på vad man fick på det muntliga provet?

Igår var en lång dag kändes det som! Det är bara för att det var så tråkigt väder! Man blir verkligen deprimerad av det, usch! Och det är lika dåligt väder idag, får se om jag tar moppen idag också eller inte...

Iallafall så blev det en god middag igår med Henrik (mamma är på landet hela den här veckan så vi är ensamma!!) och sedan somnade han i soffan i nästan 3 tim!! Jag hade verkligen jättetråkigt under den tiden men jag skrev b.la. klart min uppsats och åkte och köpte lite mys till Talang 2009.

DAGENS LÅT!

Datum & tid: 2009-05-18 - 18:36:47 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
B.E.P - Boom boom pow


MEN GUD! HELGEN...

Datum & tid: 2009-05-18 - 18:22:45 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Glömde att berätta om helgen!
Det var iallafall en riktigt mysig helg, men den slutade lite surt när det kändes som en tråkig stämning hemma... Men man kan inte alltid vara glad hela tiden!
Iallafall, fredagen blev grillning med pappa och brorsorna, så himla gott!! Älskar maten min pappa gör, han är så himla duktig på det! Resten av kvällen blev att titta på tv då min minsta lillebror (William) kom och la sig framför mig i soffan och somnade, så himla mysigt! Längtar tills jag får egna barn.
Lördagen bestod av bakning med min minsta lillebror till Peter och sedan solning med Henrik + pluggande. Sedan middag med smörgåstårta och tårtor, det var trevligt, skrattade rätt mycket.
Söndagen var det bara en dag för pluggande och solande.

Bilder kommer senare...

Fredagen:



Lördagen:






Söndag (och min tokiga pojkvän och mage!):

UPPSATS KLAR, PROVET: PISS!!

Datum & tid: 2009-05-18 - 18:16:53 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Sådär, nu har jag skrivit klart min uppsats om nationalparker, jag valde Stenshuvud.
Fick uppgiften idag i skolan och började litegranna, men datorerna hackade så jag fick byta dator 3 ggr innan jag kunde sätta mig ner och skriva, och då var det 15 min kvar tills vi slutade!
Men men, är klar nu iallafall så det känns jätteskönt! Provet gick inte så himla bra, svarade på alla frågor utom 2 men gissade på hälften så det blir väl att göra om det på måndag. Men min uppsats som jag hade skrivit (i samma ämne) var tydligen riktigt bra! Börjar lätta nu med allt som gäller skolan och det är bara 2 ½ vecka kvar tills vi tar studenten!!


BRUN UTAN SOL, NÅGOT ATT REKOMENDERA

Datum & tid: 2009-05-15 - 11:08:28 ▼ Kategori: 2 Kommentarer



Som ni vet så köpte jag en brun uten sol igår (jag vet, lite fusk men hellre det än solarium) och det är verkligen jättebra!
Ser redan skilldnad från igår, och har smörjt in mig en gång till nu. Aco heter märket och finns på Apoteket.   

Före:                          Efter:


DAGENS LÅT

Datum & tid: 2009-05-15 - 09:00:32 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Soulja Boy - Kiss me thru the phone


WOHO!

Datum & tid: 2009-05-15 - 07:20:00 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Tack Emmi för den fina headern du har gjort åt mig! Underbart att få in lite nytt!
Snart blir det skola, är riktigt seg idag asså. Ville bara ligga kvar i sängen och sova ut...
Så nu sitter jag här och äter frukost. Har kommit in i en fas nu när jag äter frukost, så det är bra!
Efter skolan blir det att åka till jobbet och sedan hem till pappa för en mysig helg! Saknar min pappa och lillebror (William)!!
Lena är i Skåne så det kommer att bli pappa och barn-helg, och på lördagen fyller min farbror år så då ska vi fira honom!
Nej nu ska jag skynda mig lite, tjing tjing!

Jag och min lillebror William, Skåne 2007:

VÄNTAR, VÄNTAR OCH VÄNTAR!

Datum & tid: 2009-05-14 - 20:42:42 ▼ Kategori: 2 Kommentarer

Sitter och väntar på att Henrik ska ringa mig, han slutar ju vid 9. Men man kan ju alltid hoppas på tidigare!
Medans jag sitter och väntar så pluggar jag, USCH! Ser verkligen inte fram emot det här provet tills på måndag.
Jag tror att jag kommer att kugga rätt rejält! Det är så himla mycket så att man inte vet var man ska börja!

DAGENS LÅT!

Datum & tid: 2009-05-14 - 19:00:00 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Jason Mraz Feat Colbie Caillat - Lucky


TACK GUMMAN!

Datum & tid: 2009-05-14 - 18:46:37 ▼ Kategori: 1 Kommentarer

Snart kommer jag att få en ny layout!! Emmi gumman ska fixa det åt mig, så himla snällt av henne. Jag är verkligen gryyymt dålig på det! Vet inte hur många som har hjälpt mig med det, men mååååånga är det!

Puss & Kram!

NÄR MAN ÄLSKAR NÅGON SÅ MYCKET SOM JAG GÖR MED DIG SÅ REAGERAR MAN STARKARE, OCH DET ÄR INTE MIN MENING ♥

Datum & tid: 2009-05-14 - 16:58:21 ▼ Kategori: 1 Kommentarer



SOM MAN HAR TJATAT PÅ SOMMAREN OCH NU ÄR DEN SNART HÄR!

Datum & tid: 2009-05-14 - 16:44:30 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Snart är sommaren här, och det betyder STUDENTEN och Jason Mraz - I'm yours !!
Gud vad jag längtar till när man får den där gos sommarkänslan!





UNDERBAR SKOLDAG IDAG MED MIN VÄN EMILY!

Datum & tid: 2009-05-14 - 16:37:47 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
HAHAHA, alltså skolan idag har varit helt underbar!! Det var bara Emily och jag från vårat "gäng"  som var i skolan idag, och vi hade det så jäkla roligt! Vi var riktigt flummiga efter lunch. Herregud asså!
iallfall, dagen började med smörgåstårtor och jag och Emily gjorde kött och skinktårta. Det gick bra i början, men när vi skulle lägga på alla lager med en rinnande sås så blev det inte lika bra som vi hade trott. Men till slut funkade det! Bara att täcka med gröslök runt om så syns det inte! Haha.

Efter lunchen iallafall... Vi gick ut och satte oss på en bänk i solen och pratade för att sedan gå in och förbereda glass tills imorgon! Det var då flummandet startade, herregud vad vi höll på! "Juste, det var det här vi skulle göra!", vi höll på med den där glassmeten från klockan halv ett till halv två... Ojojoj!

Mamma hämtade mig efter skolan för att ta med mig och smörgåstårtan hem. Åkte sedan till Globen och köpte lite grejer från Apoteket bl.a. brun utan sol till mig (ssssschhhh!) och sedan körde jag hem!
Igentligen skulle jag överaska Henrik att han skulle komma hit och bli bjuden på det och glass men han skulle tydligen på någon kurs med jobbet så han slutar inte förns 9 ikväll... Så himla surt!!!!!!!!

Mormor,morfar och mamma tyckte att det var JÄTTEGOD, tyvärr så äter jag inte smörgåstårtor så jag vet inte hur den smakar. Men tydligen så smakade den gott!
Jag och David åt min favoriträtt:
- Stekt köttfärs som man häller i chili & paprika cremé freich
- Sedan tar man tacobröd (mjuka) och lägger i köttfärsen.
- Lägger de i form med ost på och in i ugnen i 5 min på 220 grader.
MUMS!

Smörgåstårtan (Från inte riktigt klar till klar!):




Flumandet:

GOD NATT PÅ ER

Datum & tid: 2009-05-13 - 22:03:49 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Nej, har precis hängt upp tvätten för idag och nu är det faktiskt dags för mig att nanna kudden. För imorgon blir det att baka i skolan sedan jag vet inte när! Tror vi bakade sist i skolan när vi hade praktiska provet!
Imorgon ska vi iallafall göra smörgåstårtor!! Jag ska jag göra med fisk och skaldjur. Första gången vi får göra det så det blir lite spännande. Efter skolan blir det hem och plugga på provet och bjuda på tårtan till familjen!

images/pages/834_Smorgastarta.jpg

DAGENS LÅT!

Datum & tid: 2009-05-13 - 17:49:15 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Promoe - Svennebanan



HAHA,MIN PAPPA OCH MIN LÄRARE

Datum & tid: 2009-05-13 - 16:35:02 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

CAN I GET A MINUTE AND A COUPLE SEKUNDS OF YOUR TIME

Datum & tid: 2009-05-13 - 16:02:59 ▼ Kategori: 0 Kommentarer


Så himla seg dag idag alltså! Bilden gick riktigt bra, det är avkopplande att sitta och måla. Sedan förstörs den ron av mattanter och samhällskunskapslektion!! Har haft ont i huvudet hela dagen idag och inga värktabletter hjälper heller så det är segt.
Efter skolan åkte jag,Emily och Therese in till stan och bokade tid för nagelförlängning, men jag får se om jag gör det eller inte pga att jag kommer ha de i en vecka, sen måste jag ta bort dem för att jag jobbar.

När jag var på väg hem så stannade jag vid donken och köpte glass, var så himla sugen + att det var varmt som satan!
Köpte den nya, maräng switsh (?) och den var riiiiktigt god. Så det var ett lyckat köp kan jag säga!
Och nu sitter jag hemma, hungrig och väldigt uttråkad! Har märkt det, alla sitter vid sina datorer i varsina rum... Jag kan lika gärna vara hos någon annan istället för att sitta hemma...

Aja, ska skriva klart en uppsats idag och imorgon och fram över (ev idag också) blir det ärr plugga gärnet till EU-provet.

DAVID THE ONE AND ONLY

Datum & tid: 2009-05-12 - 19:10:01 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
hahaha isabelle är jätte ful och luktar torsk med en liten stank av ruttna ägg också. jag skall kalla denna äckliga odör för isabelle la stank! kommentera dina förslag så skriver the one and only upp det! ha det bra och glöm inte att lukta på isabelle i sl,kolan eller vid andra random tillfällen xD

MIN DRÖMBIL!!!

Datum & tid: 2009-05-12 - 17:10:14 ▼ Kategori: 0 Kommentarer


Mini Cooper
-
Cab
- Sport edition
- Blyertsgrån matallic

!Ge mig ,ge mig, ge mig!


WOOOOOOOHOO!

Datum & tid: 2009-05-12 - 17:02:09 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Gud vad det går bra för mig just nu, jag bara känner det! Helt underbart att inte bara gå i motgång hela tiden, som det har varit den sista tiden... Man blir mycket gladare och piggare, så jag njuter av stunden så länge den varar.
Efter skolan idag hämtade mamma mig så att jag kunde "skjutsa" henne hem, men det slutade med att vi åkte till Farsta, först till konsum (Östberga) för att sedan åka till Farsta för att byta gardiner!
Så jag kom hem för 20 min sedan kanske, avslutade körningen med fickparkering! STOLT!

Nu håller mamma på att göra sig iordning för hon ska på middag med en tjejkompis så får se hur det blir nu hemma med min sjuka lillebror... ORKAR inte bli sjuk igen säger jag bara, men men får ha mask eller något!

SKOLAN

Datum & tid: 2009-05-12 - 14:12:15 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Sitter på livsmedelsteorin nu, det händer inte så mycket än så länge... Men vi ska få reda på vad vi fick på praktiska provet!! Det är lite pirrigt faktiskt, men jag hoppas att det har gått bra... Jag tror det iallafall!
Religionsprovet gick faktiskt riktigt bra,tror jag, och sedan pratade jag och Emily med Affe och jag hade fått MVG på projektarbetet!! WOHO! Känns som att det här blir en bra dag!

YES! MVG på praktiska provet!!!!!! Ännu bättre dag! jag är sämre än min lillebror david haha

HAHA SÅ HIMLA UNDERBARA! DE TVÅ BÄSTA KOMIKERNA.

Datum & tid: 2009-05-12 - 08:51:11 ▼ Kategori: 1 Kommentarer

I ♥ MY LIFE

Datum & tid: 2009-05-12 - 07:02:41 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Fick bara en gullig känsla nyss, känns som att jag är "kär" på nytt på något sätt!
Och jag inte bara kär på nytt i Henrik utan i allt annat också...
Ibland kan jag bara ligga och tänka på hur bra jag har det! Och nu satt jag och
tänkte så, hur lyckligt lottad jag är som har det så bra som jag har det!
En UNDERBAR familj/släkt (familjer), goa vänner och en supergullig kille! Kan inte
blir mycket bättre än så för min del!
När jag får en sådan känsla som nu så får man det där lilla extra för att klara av dagen...

WOW

Datum & tid: 2009-05-12 - 06:23:06 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Okej kanske lite tidigt att gå upp för att plugga, nästan halv 7 lixom!
Iallafall, det gick bättre och bättre att plugga igår, men sen blev jag trött och irriterad så jag gick och la mig och nu sitter man här. Är inte direkt morgonpigg om man säger så! Men men, idag ska jag iallafall övningsköra och sen blir det skola.
Efter skolan vet jag inte vad som händer, det är väl bara att börja plugga på nästa prov!

GAAAAAAAH!

Datum & tid: 2009-05-11 - 19:53:47 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Seriöst, pluggandet går inge bra för mig... Jag försöker verkligen men det går inte. Antar att jag är för trött för att göra det, spelar ingen roll om jag sitter för mig själv eller vid tv:n. Det gååååååååår inte!!!
Men jag tänkte gå upp tidigt imorgon och plugga gärnet innan jag ska övningsköra och börja skolan ^^

DAGENS LÅT

Datum & tid: 2009-05-11 - 12:22:50 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Darin - Run away


LITE MER BILDER FRÅN STUDENTSKIVAN

Datum & tid: 2009-05-11 - 11:36:56 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

SNART GÄLLER DET!!

Datum & tid: 2009-05-11 - 11:21:15 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

DEN ÄCKLAR MIG!

Datum & tid: 2009-05-10 - 16:19:28 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Ni har säkert sett den förut, men man blir
så äcklad av den att man måste titta på den!
Min brorsa visade den här för min för kanske några månader sen och då gick jag ifrån
och nu var jag tvungen att titta på den igen! USCH!

INGA NAGLAR IDAG

Datum & tid: 2009-05-10 - 12:15:28 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Jag frågade hur lång tid det skulle ta med naglarna, det skulle ta ca 3 tim (som Carro). Och jag känner att jag inte orkar sitta så pass länge, fram för allt inte när jag måste plugga. Så jag får göra det en annan gång, typ imorgon kanske!
Men jag vill helst ha acryl och inte gelé, så ska leta vidare lite om det finns någon annan billig i närheten.

Jag tror jag har hittat en nu, problemet är bara att hon la ut sin annons i december förra året, men jag hoppas hon gör förlänging med acryl fortfarande!

Yes! Har tid den 25/5 efter skolan någon gång, ska bli skönt att fixa de. Mina naglar växer knappt någonting längre. Och eftersom att vi inte får ha det i bageriet så tänkte jag att jag kunde ha det till studenten iallafall :)










BELLa

KÄRLEK TILL DIG

Datum & tid: 2009-05-10 - 10:24:53 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Sitter här hemma och tittar ut, fy tusan vilket tråkigt väder det är!! Man blir ju deprimerad ...
Aja idag ska jag fixa iordning mina naglar, och sen frågade mamma om jag ville följa med och träffa Kerstin men kom även på att jag har lovat Henrik att gå på bio med honom. Lite jobbigt situation...

Igår frågade Henrik något som jag blev VÄLDIGT förvånad över!! Det var en sak som hade hänt och jag var jätteledsen, och då frågade han. Han sa att han skulle göra det när vi skulle åka någonstanns men kände att han ville göra det nu<3
Men det andra som vi två ska göra ska bli en övaraskning. Längtar tills vi ska göra det , det enda jag vet är att vi ska åka någonstans... Hmm!
Jag blev verkligen jätteglad när han sa det här, sitter och ler för mig själv :D + Att alla andra visste om det, mamma,alla på hans jobb,hans kompisar men inte jag! Så gulligt gjort tycker jag, och att han har planerat det i en månad snart<3 I LOVE YOU!
 
Nu ska jag fortsätta plugga på religionen och le för mig själv !!

Flipsyde - When it was good


MYS!

Datum & tid: 2009-05-09 - 20:52:13 ▼ Kategori: 1 Kommentarer


Gud vad mysigt jag har det med min älskling! Vi har ätit sparris och bearniesesås, spagetti carbonara och ananas,jordgubbar och kesellan till efterrätt. Så himla gott och mysigt, innan efterrätten somnade vi på soffan i 2 tim!! Det var skönt, båda två är ganska trötta...
Så nu ligger vi och tittar på tv och myser, Henrik har blivit så kramig på sistone! Är så mysigt, längtar tills man skaffar eget sen och kan göra så nästan varje helg !

Jag
ÄLSKAR min pojkvän! :D


JOBBAT!!

Datum & tid: 2009-05-09 - 12:43:45 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Idag var det jobbdag, jag var riktigt trött imorse... Somnade nästa på bussen och tunnelbanan!! Helt sjukt.
Iallafall, kom till jobbet vid 06.00 för att köra igång lite smått men var lite osäker på vad som skulle göras förutom det som alltid ska göra på lördagar och eftersom att Niklas jobbar med matbröd och jag kondis så visste inte han riktigt heller vad jag skulle göra. Men jag hittade lite grejer som beställnigar och så. Hjälpte även Lisa (när hon kom vid 8) att göra bröllopstårtorna klara, det blev mörkchokladmousse tårtor med riktiga blommor som dekoration och lite annat.

Åkte hem ( YEEEES! ) och stannade i Gullmars och handlade jordgubbar, ananas,jordgubb & lime kesella (ingen ost i!),sparris och bearniesesås! Så idag blir det lite mys med älsklingen efter att han har jobbat och så.
Imorgon blir det till att fixa naglarna till studenten!! Wohoo \o/

Så nu ska jag lämna tillbaka filmen som jag glömde att ta med mig imorse så att jag kunde lämna den på vägen, sen ska jag sätta mig ner i soffan och läsa på till religionsprovet!

Puss och Kram!

BÄSTA STUDENTSKIVAN!!

Datum & tid: 2009-05-08 - 15:41:55 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Allting började med att göra sig iordning hemma hos Lotta till skivan (jag,Carro och Lotta), men jag hann inte göra mig klar så jag fick sminka mig på tunnelbanan!
När vi kom till lokalen (efter att vi hade fått stressat som galningar i högklackat) var vi de första som var där, så vi satte oss ner och väntade och sedan gick vi tre och köpte blommor till borden för att dekorera med. Haha! Det tog sin tid men det gick till slut!

Sedan var det dags för dekorering och bordsplasering, jag och Lotta tog han om blommorna och resten till bordsplaseringen.
Det blev pirrigare och pirrigare ju närmare klockan slog 19.00, sedan kom alla min familj var så himla fint klädda tycker, det är inte ofta man ser det ^^
Vi hade det verkligen jättetrevligt!! Så himla skönt att det blev lite fart istället för att alla satt tysta. Det enda som var lite tråkigt var efterrätten, glassbomb(?)...
 
Sedan var det dags för alla föräldrar och minderåriga att åka hem och fler kompisar att släppa in till festen!
Jag dansade som en galning!!! Herregud, jag har träningsvärk i magen idag!
Henrik och jag tog sedan en taxi hem till mig och somnade på en gång!!

På morgonen kände jag att illamåendet var på g! Det var ingen rolig historia kan jag säga, sprang fram och tillbaka hela tiden enda tills klockan 12.00. Jag som hade sett fram emot att åka till Hellasgården med klasserna och köra massor av olika lekar! :/ Så jag låg hemma och tänkte på hur roligt de hade det... Inge kul alls, brukar ALDRIG må illa dagen efter, endast ont i huvudet om ens det!

LITE bilder (kommer mera sen):


STUDENTSKIVA AND I'M ON MY BEST BEHAVIOR!!

Datum & tid: 2009-05-07 - 07:04:58 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Nu är det äntligen dags för våran studentskiva, idag smäller det!! Som jag har längtat tills att allting har ordnat sig och man kan börja slappna av!
Idag ska fixa iordning mig hos Lotta (får se om Carro dyker upp), sedan ska vi vara inne vid lokalen klockan 17.00 för att fixaiordning allting till middagen.
Det ska bli så himla roligt!!! Känner mig verkligen taggad till det här, hoppas bara att min hals mår bättre idag än vad den har gjort de senast dagarna...

Keri Hilson feat Timberland - Return the favor

MASSOR MED BILDER FRÅN HELGEN!

Datum & tid: 2009-05-07 - 07:00:42 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
INGARÖ (BJÖRKVIK)





GRATTIS PETRA!!!

Datum & tid: 2009-05-07 - 06:50:53 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Grattis till eran dotter Emma som föddes igår klockan 11.00!
Är glad att allting gick så himla bra och jag önskar er all lycka! :) <3

SKOOOOOOOLAN!

Datum & tid: 2009-05-05 - 13:27:17 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Sitter i skolan nu... Vi har en håltimme innan vi ska visa upp vad vi har filmat till projektarbetet.
Jag är så himla hungrig, har inte ätit någon lunch och matsalen stängde 13.00 och första lektionen slutade 13.00!!
Men men det får väl bli något mellanmål av något slag sen.

Körningen med bilskolan idag gick riktigt bra! Vi hann med väldigt mycket som krypkörning,styrning (använda blinkers och blicken), växla och allt man gör innan man startar bilen som speglar och grejer. Så han sa att det var riktigt bra gjort. Så nästa gång skulle vi öva liiiiite mer på det vi har gjort och sedan ta en sväng till skarpnäck och köra där.
Ser redan fram emot nästa gång!! Riktigt trevliga var de där, så nästa gång ska mamma följa med och se hur det går.

ÖVNINGSKÖRNING!

Datum & tid: 2009-05-05 - 09:48:53 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Nu ska jag och mamma övningsköra lite och sen bär det av till Dalen för att övningsköra hos dem! Jag är inte så nervös, mest pirrig faktiskt!
Sen blir det skola med religion och livsmedelskunskap... Efter skolan kommer Henrik och lämnar lite saker som han har i sin bil och sen hem och äta. Ikväll blir det kusinens studentskiva!! Ska bli roligt, men hade gärna tagit med mig en kompis dit... Men ingen har råd just nu... inte så konstigt kanske.

+ Att jag vaknade med skitont i halsen imorse!!! Gör ont när jag pratar till och med, lite jobbigt!

ÄR GANSKA SUGEN!

Datum & tid: 2009-05-04 - 19:20:31 ▼ Kategori: 2 Kommentarer

Jag är faktiskt ganska sugen på att göra en tatuering på yttersidan av handleden eller på nacken någonstans!
Skulle vara häftig om någon skrev det man vill ha tatuerat och sedan tatuera in
dens handstil... Mycket som snurrar nu i huvudet! Haha!

MAN SER DE ÖVERALLT JUST NU!

Datum & tid: 2009-05-04 - 10:42:05 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

De är överallt de här grabbarna nu, såg de senast i aftonbladet igår och nu det här =)
Nu har Tokio Hotel designat t-shirts (Fashion against Aids) till H&M!! De kommer ut den 28/5 och det
är såhär de ska se ut tydligen!

ÅÅH! MYS HELG FRAMFÖR SIG!

Datum & tid: 2009-05-01 - 11:58:02 ▼ Kategori: 0 Kommentarer


Idag blir det stan med Prillan! Som ni vet ska vi titta på masker till hennes skiva, och sedan bär det hem till familjen Nöjd. Då ska jag och min lillebror William tvätta Lenas bil (fast det är en hemlis, sccchhh) och sen blir det god middag som alltid!
Imorgon blir det grillkväll hos mina kusiner och Henrik ska nog med, så det bli första gången han träffar de förutom Prillan.
Söndagen blir nog mer en slappdag, bara ta det lugnt, har planerat att läsa körkortsboken och sen blir det att waxa moppen!

Ser verkligen fram emot den här helgen! Hoppas att det blir fint väder imorgon också!

STAN MED KUSIN?

Datum & tid: 2009-05-01 - 09:56:14 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
På tisdag nästa vecka blir det först att köra med bilskolan och sedan ska jag på min kusins studentskiva där de har teman "MASKERAD", så jag och min kusin ska in till stan idag och titta på masker. Det är lite pirrigt att åka dit ensam men det blir säkert bra!
Sedan har vi bestämt att hon ska åka på mitt flak när jag tar studenten! Det ska också bli riktigt roligt!! Nu är det verkligen inte långt kvar tills man går ut!

DAGENS LÅT!!

Datum & tid: 2009-05-01 - 09:10:02 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Veronica Maggio - 17 år
RIktigt skön! Kommer nog speka sönder den i sommar ^^
 

LYCKA TILL NU MED ALLT PETRA!

Datum & tid: 2009-05-01 - 09:04:44 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

LOTTAS SÖTA KATTUNGE!

Datum & tid: 2009-05-01 - 08:56:39 ▼ Kategori: 0 Kommentarer




MÖSSPÅTAGNING/VALBORG!

Datum & tid: 2009-05-01 - 08:46:02 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Som ni kanske vet så hade vi prov igår! Det gick så himla bra! räknade till att jag inte svarade på 4 frågor utav 72!
Så det kändes verkligen jättebra, det var en lättnad! Efter provet var det 2 ½ tim kvar tills mösspåtagningen var så jag,Emily,Carro,Lotta och Jossan var ute lite,gick till Konsum,åt mat och sen var det dags!
Man börjar fatta det nu att det är på riktigt, helt sjuk vad åren har gått snabbt!


Efter mösspåtagningen åkte vi in till Medis och tog en öl/cider på uteserveringen, riktigt mysigt men kallt!
Åkte hem för att käka och ha det mysigt, det som skulle bli en mysig hemmakväll blev en mysig och väldigt rolig utekväll!
Det var verkligen jättemysigt, synd bara att Jossan och Emily stack... Kvar var det iallafall jag,Lotta,Carro,Kalle,Nea och Atte så vi hade riktigt trevligt, sprang och kissade stup i kvarten! Hahaha!
Vi hade vattenpipa och lite dricka, det blev precis lagom! Sedan åkte jag hem med sällskap av Carro för hon skulle till Sonny.