LITE NYTT

Datum & tid: 2009-01-31 - 14:10:51 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej..
Vaknade av väckarklockan idag vid kvart över 5 för att åka till jobbet. Mådde verkligen inge bra imorse, men jag orkade upp och åkte. Det ingen rolig lek på jobbet med att gå runt och hosta och allt, men det gick väl bra ändå.
När jag kom hem så satte jag mig och åt lunch, sen tittade jag på tv.
Färgade håret igår också, kommer lite bilder senare..
Nu sitter jag och väntar på när man får reda på när man ska åka in till stan och träffa alla. Emily följer inte med, hpn hade inga pengar...
Nej nu ska jag ta en liten tupplur och sen ska jag väl börja göra mig iordning, jag har inte riktigt bestämt mig vad jag ska ha på mig. Just nu känner jag inte för allt det här pga allt som har hänt, men det ska bli skönt att få tänka på något annat.

NÄSTAN 2 VECKOR

Datum & tid: 2009-01-30 - 18:25:00 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Det kommer att vara jobbigt att vara ifrån dig i nästan 2 veckor älskling <3 Det känns redan tomt och tråkigt utan dig, undrar då hur det kommer att bli sen. Saknar dig redan grovt mycket, det är helt sjukt!
+ Att jag hoppas att du mår bättre snarast så att du får det roligt i Åre :)

Iallafall, om jag mår bättre än vad jag gör idag så ska jag ut med Lotta,Carro,Jossan,Emily och Therese på resturang och efter det ska jag träffa en gammal klasskompis, som jag umgicks mycket med när jag bodde i Gubbängen, som vi sedan ska ut på krogen med med en (tror jag) av hans kompisar. Så jag hoppas verkligen på att jag blir bättre tills imorgon. Ska också jobba om jag inte har feber imorgon, det ska blir roligt att komma tillbaka lite igen och komma igång.


NEJ!!!!!

Datum & tid: 2009-01-30 - 14:22:19 ▼ Kategori: 4 Kommentarer

Livet suger just nu!
Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva, min dag har inte varit den bästa, eller de senaste dagarna har inte varit de bästa.
Börjar med att man blir sjuk,kan inte åka till Kristiansstad,Henrik blir (är) jättedålig. Det värsta av allt är när jag kommer hem. Då hittar jag min kanin (Wille) DÖD!!! :''( Då har min katt hoppat upp och öppnat min dörr till mitt rum och lekt med honom tills han gav upp. Kan knappt titta på min katt utan att få bilden i huvudet hur han ligger på golvet..
Jag mår verkligen inge bra alls. Känner bara för att gå ner och hyra en komedi film för att tänka på någonting annat!


Undrar hur det är...

Datum & tid: 2009-01-29 - 13:37:32 ▼ Kategori: 2 Kommentarer
Happ, sitter man här hemma med snorig näsa,hosta och feber. KUL! Jag underar verkligen hur de har det på bussen eller om de kanske redan har kommit fram till Kristiansstad. Ååh, jag ville verkligen med.
Det är verkligen inge roligt när man tänker på hur roligt de kan ha det.. Men men.
Nu ska jag ringa The Phone House och klaga!

Inge Kristiansstad!

Datum & tid: 2009-01-28 - 19:57:37 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Det blir inge Kristiansstad för min del, ligger med nästan 39 graders feber,näsan rinner och rethostan går mig på nerverna! Så jag kommer att vara hemma imorgon... Kul lixom! Jag hade verkligen sett fram emot bussresan med Emily och Jossan, det skulle blivit galet bra! Men men, är man sjuk så är man :(
Nu ska jag titta på Top Model! Skriver kanske senare..

KRYSSNING!

Datum & tid: 2009-01-28 - 15:38:18 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Mys mys och åter mys!
Den 27/2 åker jag,mamma,David,Henrik,mormor och morfar på kryssning!
Det kommer att bli oförglömligt, haha kul kommer bara vara förnamnet..

Dålig på uppdatering!

Datum & tid: 2009-01-28 - 15:30:12 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej hopp!
Jag skrev senast i måndags (?), det får bli bättring!
I måndags sov jag hos Henrik, vi åt gott och tittade på film. Skönt att bara ta det lugnt och bara vara! Igår kände jag mig sådär i halsen, hade hostat hela natten men men.
Sov hos Henrik från igår till idag, sista dagen jag får träffa honom på 2 veckor.. Det är ganska jobbigt men det kommer nog att gå bra! Jag hoppas på att min mobil kommer nästa vecka!!! Den har inte kommit..
Imorse iallafall kände jag mig inte bra alls, näsan bara rann och hostade konstant! Men pallrade mig till skolan iallafall.
Idag har vi haft bild och samhälle, det var roligt på bilden, ska bara hitta på något mer att måla på min måling. Från samhälle fick vi gå tidigare som komp för att vi gick över tiden när vi var i Flempan.
Efter skolan bestämde jag mig för att klippa mig, det var säkert ett halvår sedan! Så nu är man nyklippt och sjuk..
Mår verkligen inge bra alls.. Usch jag hatar det här! + Att imorgon ska jag upp halv 5 för att vara vid skolan vid kvart över 5. Sedan bär det av till Kristiansstad! Jag,Emily och Jossan! Haha, det kommer bli kaos (på ett bra sätt).
Aja får se om Emily kommer hit senare eller om hon ska åka hemifrån.. Någon Therese dissade ju! ;)

Helgen

Datum & tid: 2009-01-26 - 10:21:48 ▼ Kategori: 3 Kommentarer
Det har verkligen varit en jättemysig helg hemma hos pappa!
I fredags slutade jag tidigare så jag hann med en tidigare buss hem, och när jag kom hem var pappa hemma med huvudvärk...
Sedan när hela familjen var hemma åt vi tacos! MUMS! Jag tröttnar aldrig på det, skulle kunna äta det varje dag!

Lördagen, då visste jag att vi skulle på teater, bara tjejerna. Så jag,farmor,Lena,Barbro,Carina,Pernilla och Sandra möttes upp inne i stan för att äta på Tiramisú. Det var hur gott som helst! Jag tog kyckling och kantarellsås m. potatisgratäng, och till efterrätt tog jag apelsinpannacotta!
Sedan var det dags att dra sig iväg till teatern, My fair lady som gick på Oscars teatern. Det är en utav de bästa som jag har sett! Jag skrattade så att jag grät och så att jag fick ont!


Söndagen var en lugn dag, ni vet som söndagar brukar vara.. Tog en långpromenad och pluggade lite på både relegion och körkortsboken. Kände mer och mer hur jag saknade Henrik. Har inte träffat honom sedan i torsdags, så det ska bli skönt att träffa honom igen idag!

Idag är det skola!! Skönt att få träffa kompisarna igen. + Att jag måste höra om jag kan få svaren så att jag kanske hinner plugga till naturkunskapen..

LÄS!

Datum & tid: 2009-01-22 - 21:17:01 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Vet du att varje litet ord gör en skillnad?
Varje litet nej och varje litet ja påverkar din värld.
Men vad gör det,det är ju din värld.
Vår värld då?
Är den inte precis samma som din?


Varje litet skällsord,
varje litet ord
cp
bög
hora

Får vår värld att falla samman.
Men bryr du dig?

Det är ju inte din värld,
vi råkar bara leva på samma jordklot
eller hur det nu var.
Dina små ord påverkar andra,
men hur påverkar dom dig?

Inte alls kanske du svarar,
omedveten om det självklara svaret.
För ingen som sett världen idag skulle säga
att ett litet ord inte gör skillnad.

Snodde den från http://ciwi.blogg.se

Övningskört!

Datum & tid: 2009-01-22 - 21:10:59 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Sådär! Nu har man fått sin dos av övningskörning den här veckan!
Idag åkte jag och mamma i skogskyrkogården, det gick riktigt bra! Det är då himla roligt, längtar redan till nästa gång!
Så nästa gång ska jag och mamma köra lite på min skolas parkering och sen vidare till Skogskyrkogården! Hihi
Nej nu ska jag vara lite social mot min familj och tittat på tv innan jag går och lägger mig.
Sedan bär det av till pappa, så jag kommer inte skriva under helgen. Men det jag vet kommer hända är att jag ska på teater med min kusin,faster och Lena.

Puss så länge!!

GRATTIS

Datum & tid: 2009-01-22 - 19:26:26 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Grattis Natalie och Daniel för er son ni fick i förrgår (20/1)!!

www.alfis.blogg.se

Juste, nästa vecka!

Datum & tid: 2009-01-22 - 18:33:22 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
-Nästa vecka kommer Max till Sthlm! Det ska bli jätteroligt att träffa honom, träffade honom sist när han tog studenten lixom! Helt sjukt, har känt honom sedan jag gick i sexårs! haha! Eller kän och känt, vi var inte bundisar men ändå!

- Min mobil kommer garanterat nästa vecka!

- Börjar jobba igen fre och lör.

- På lördag blir det utekväll med de bästa tjejerna! Först resturang och sen krogen!

Nästa vecka känner jag på mig, kommer att bli en väldigt bra vecka! Wohoo \o/

Bageri idag!

Datum & tid: 2009-01-22 - 17:46:38 ▼ Kategori: 0 Kommentarer


Hej läsare!
Idag har jag,Carro och Daniel varit ensamma i våran grupp. Den här veckan har vi choklad, men jag var inte så pepp på det imorse men sen kom vi igång!
Eftersom att det var något fel på ventilationen i chokladrummet så fick vi stå uppe i bageriet på marmor bordet. Det blev bara jag och Carro som stod och gjorde praliner där. Det var rikitgt skönt faktiskt, men saknade att ha Lotta där.
Pralinerna blev RIKTIGT bra och fina! MUMS!
I slutet av lektionen så berättade Kjell och Janne att det blir Kristiansstad ändå! Jag får se om jag vill åka, jag vill väl åka men inte söka in dit..

Mina:


Carros:


Efter skolan åkte jag och Carro till Kärrtorp och soooooolade! Det var riktigt skönt, man känner sig så blek de här årstiderna. Så det är ett tips att göra!
+ Att jag kanske ska övningsköra idag med mamma! Får se efter maten om hon orkar .

Myskväll igår, 21/1

Datum & tid: 2009-01-22 - 17:34:12 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Igår var en mysig dag!
På samhällslektionen pkte vi till Flemmingsbergs tingsrätt och tittade på en rättegång. Det var riktigt intressant faktiskt, men det slutade med att de stängde dörrarna så vi fick åka hem.
När jag kom hem hade jag fått mitt avtal från The Phone House om Tele2/Comviq och där stod det att man var tungen att lämna in det underskrivna avtalet och sedan få mobilen när de har den på lager.. Så jag blev sur och åkte till The Phone House i Globen men de kunde inte göra någonting.. Så jag,Henrik och brorsan gick ner och handlade mysgrejer och åkte hem där Henrik hyrde en film som vi tittade på efter maten jag hade gjort!
Så det var en riktigt lyckad kväll iallafall!!

God morgon!

Datum & tid: 2009-01-21 - 09:04:58 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej!
Sitter just nu och äter frukost för en gångs skull! Idag blev det fil och flingor och ett glas juice. Det var gott idag, men jag orkade inte åta upp alting, haha!
Idag, som sagt, hoppas jag att jag får brev från The Phone House.. Eller min lönespecefikation iallafall!
Skolan idag då, idag är det bild och sedan ska vi och titta på en rättegång på samhällskunskapen. Det ska bli lite spännande tycker jag. Det är roligare än att sitta och anteckna iallafall.
Nej nu ska jag göra mig iordning! Skriver senare!!

Puss!

Aldrig utan dig älskling<3

Datum & tid: 2009-01-20 - 22:38:48 ▼ Kategori: 2 Kommentarer

Övningskört!

Datum & tid: 2009-01-20 - 22:01:15 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Kom precis hem från en liten runda med bilen.
Det var riktigt halt ute när vi var på väg till parkeringen men vi chansade på att det kanske skulle vara bättre där.
När vi kom till parkeringen så vågade inte mamma släppa och låta mig köra för att det var en aning halt där + att det var några bilar kvar. Men vi åkte runt lite och kom tillbaka sen och då fick jag köra!
Fick bara två motorstopp den här gången, haha *stolt*! Så det gick faktiskt bra, det är riktigt roligt!
Längtar tills att jag kan lite mer så att jag kan få komma ut i trafiken lite !
Tack för idag mamma <3


Jag hoppas på att att jag kommer att få post imorgon, så att jag kan få min mobil snart.. Den kan behövas.
Imorgon blir det mys! Mamma ska sova hos Jörgen så det blir jag,brorsan och Henrik som blir hemma själva.
Ska hitta på något gott att äta och köpa massor med gott hem, hihi!

Dagens låtar!

Datum & tid: 2009-01-20 - 09:58:03 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Thåström - Flicka med guld



Thåström - Varför är du så tyst



20 Januari 2009

Datum & tid: 2009-01-20 - 09:20:46 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej läsare!
Sitter hemma hos min älskling nu och väntar på att min lunch ska bli varm.. Känns ganska bra att han har varit på jobbet i 4 tim medan jag gick upp för 30 min sen.. hihi! Nej tycker synd om honom..
Iallafall.. ska börja göra mig iordning senare och sen jag sätta mig här en liten stund, sen ska jag pallra mig till skolan. Känner mig helt seg, men jag orkar verkligen inte vara hemma EN dag till! Så jag hoppas på en bra dag idag, och efter skolan ska jag övningsköra med mamma!
+ Att jag vill hem och titta om jag har fått någon post! hihi!

19 Januari 2009

Datum & tid: 2009-01-19 - 09:21:33 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

                                                                     Såhär känner jag mig just nu...


Jahapp, då är man hemma idag också... Imorgon kommer jag att gå till skolan! Jag orkar inte vara hemma längre.
Men idag rinner min näsa och jag kan knappt svälja , så jag vill inte gå runt och snora direkt..
Jag får väl sitta här hemma och vänta på att posten ska komma för att se om mitt avtal har kommit ! Hihi! Sen är det inte långt kvar tills min mobil kommer.. Längtar verkligen, för nu när folk ringer till min mobil så ringer det inte.. Så jag behöver verkligen en ny!
Aja nog om det här!
Hoppas att ni alla läsare får en bra dag!

Dagens låt!

Datum & tid: 2009-01-18 - 17:17:31 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Kiss - Heavens on fire


Övningskört!

Datum & tid: 2009-01-18 - 17:13:26 ▼ Kategori: 2 Kommentarer



Asså ni måste testa! Det var bland det roligaste som jag har gjort! Det var lite segt ibörjan, men sedan gick det hur bra som helst! Backade och allting så det var riktigt roligt!
Vi ska köra imorgon också, och då blir det en lite längre tid... Så jag ser fram emot det. + Att min mobil kommer nu i veckan som kommer! Wohoo! Men får se hur jag känner mig imorgon, vill till skolan så jag hoppas på att det blir så.

Puss på er!


18 Januari 2009

Datum & tid: 2009-01-18 - 11:36:02 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Usch usch och åter usch!
Det är verkligen inge roligt nu med att vara sjuk.. Det tar verkligen på en, och nu har jag varit sjuk i 5 dagar så jag börjar tröttna på det. Ska ev till läkaren idag, eller så blir det imorgon om det inte har blivit bättre.
Så jag sitter här hemma och stoppar i mig Ipren och Esberitox och hoppas på att jag kan bli lite piggare så att jag kan övningsköra idag! Har sett fram emot det så himla länge nu!

Följ min blogg med bloglovin  <--  Klicka här!

Lördag

Datum & tid: 2009-01-17 - 22:15:45 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej allihopa!
Är fortfarande sjuk, usch det är verkligen jobbigt. Det har gått över i ögonen men har även feber,s¨himla ont i halsen och täppt i näsan..
Men jag kände idag att jag inte bara kan sitta hemma, jag måste ut och få frisk luft. Så jag,mamma,David.Henrik blev hämtade av Jörgen och sen åkte vi till Hellasgården och gick en promenad på isen och sen åt vi lunch där också. Det var riktigt skönt att komma ut.
När vi kom hem gick jag och Henrik och vilade, sedan åkte han till Hölö för att träffa P. Så efter att han hade gått så somnade jag och sov i ungefär 2 tim... Så nu sitter jag och tittar på en film på 5:an med familjen.
Efter filmen kommer jag nog gå och lägga mig om inte tidigare.. Haha!
Skriver mer imorgon..!


16 Januari 2009

Datum & tid: 2009-01-16 - 15:49:10 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Det blev tyvärr ingen mobil från Tradera.. Har köpt den mobilen på avbetalning från The Phone House istället och kommer därför få Tele2 Comviq Kompis! Så nu (Lotta,Carro och Henrik) nu kan ni smsa och ringa till mig gratis!
Hihi! Den skulle komma någon gång nästa vecka! Längtar redan!

Idag igen..

Datum & tid: 2009-01-16 - 11:35:52 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Är hemma idag igen, vaknade med svullna ögon,ont i halsen och täppt i näsan! Det är verkligen inge roligt att sitta hemma och vara sjuk..
Någonting roligt som har hänt är iallafall att jag har "vunnit" min mobil på tradera! Så jag ska hämta den imorgon eller idag! Hihi! Jag hoppas verkligen att det går, för min mobil håller på att lägga av helt. Måste ha en ny så jag hoppas på den här nu..

Klicka för att visa Megabild! SAMSUNG F480 Touchwiz - Kvitto - inköpt 2008-12-26 (silver)

+ Att mamma är hemma idag, hon vaknade med huvudvärk och jätteont i magen, så nu är vi iallafall två stycken hemma. Men usch vad tråkigt det är!

MUMS!

Datum & tid: 2009-01-15 - 17:04:49 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Snart kommer mamma hem och då ska vi göra pannkakor! Det var så himla länge sen jag åt det, iallafall "mormors pannkakor". Mmmmmmmmmmm jag blir hungrig bara jag tänker på det! Hihi..



Iallafall så är mina ögon inte lika svullna längre, så det blir skolan imorgon!!  Jag har inte gjort någonting idag, bara suttit vid tv:n och tittat på MTV och lullat runt på internet.
Hatar att sitta hemma, mycket roligare att vara i skolan och göra något och träffa sina kompisar.
Vi ska iallafall göra glass imorgon, vi står även på tårtor. Det kommer gå skitbra! Hörde att min bagargrupp hade gjort créme caramell och den blev jättebra!
Tycker att det är tråkigt att inte alla kan vara sams i gruppen men vad ska man göra? Jag har gjort det jag har kunnat ett antal gånger, och det sista som hände var DROPPEN! Så nu får det vara som det är.


Dagens låt!

Datum & tid: 2009-01-15 - 09:21:41 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Robyn & Kleerup - With every heartbeat


Min dröm :)

Datum & tid: 2009-01-15 - 08:06:42 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
 
Någon gång när jag har råd ska den här bli min!! Henrik har redan köpt den och jag blev bara mer sugen på att köpa den! Den är verkligen perfekt och smidig. ME LIKE!

NEJ

Datum & tid: 2009-01-15 - 08:00:56 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Mina ögon är alldeles svullna... Jag kan inte sätta in mina linser pga det, därför får jag lite ont i huvudet + att jag inte kommer att se så bra. Så jag kommer inte kunna gå till skolan! :( Jag hatar verkligen att vara hemma och vara sjuk!

Sjuk?

Datum & tid: 2009-01-14 - 20:47:26 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Nej nej nej och åter nej! Jag orkar inte bli sjuk igen!
Jag orkar inte, och inte min kropp heller! :(
Mina ögon gör ont och jag har feber ... Usch!

090114

Datum & tid: 2009-01-14 - 16:26:44 ▼ Kategori: 4 Kommentarer


Sitter och tittar på lite lägenheter just nu. Jag är verkligen sugen på att flytta hemifrån, men det är lite svårt när man inte har ett fast jobb + att jag börjar bli lite smått orolig för att jobbet skulle höra av sig efter något möte på måndag men har inte gjort det, och det är andra gången det händer..
Aja som sagt, lägenheter... Tänk att ha en egen lägenhet som man kan inreda själv och ha sina egna vanor, och bara göra som man vill! En rund säng skulle vara rätt så trevligt!
Jag har det jättebra hemma, det har jag verkligen! Men man blir ju sugen!

13/1

Datum & tid: 2009-01-14 - 16:11:07 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
GRATTIS PAPPA!

Helgen m.m

Datum & tid: 2009-01-14 - 14:59:21 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej allihopa!
Min helg har varit jättemysig! Åkte till till pappa i fredags och har därför inte kunnat uppdaterat bloggen..
I lördags firade vi julen med pappas sida. Vi åkte därför till Ica Sickla för att handla eftersom att Henrik jobbade där. 
Jag fick iallafall smycken till mitt Pandora armband och pengar. Tack!
På söndagen tog vi det bara lugnt, och på kvällen hämtade vi Henrik så att han fick komma ut och träffa pappa mer.

Igår fyllde pappa 26 (46, haha), GRATTIS igen! Så vi åkte ut till pappa och firade honom med paket och kinamat, mums!
Så idag är jag hemma hos mamma igen! Idag är det bara hon och jag, det är skönt att ha lite ensamtid med mamma!
Det ska bli riktigt mysigt, har inte träffat henne sen i torsdags. Saknar henne faktiskt *hehe* .

Skolan idag har varit seg, har inte mått 100% bra.. Men jag har ändå skrattat MYCKET idag, och det var skönt! Tack för att ni förgyller min dag! 


MAMMA MIA !

Datum & tid: 2009-01-07 - 22:21:23 ▼ Kategori: 1 Kommentarer

Nu har jag alla Mamma Mia låtar på min mobil, de är så himla mysiga att lyssna på!
Det är ett tips till alla ni som känner er nere, köp Mamma Mia skivan. Om inte det så köp Dvd:n !!

Lotten Totten,Ciwi,Tessan, Henrik och jag!

Datum & tid: 2009-01-07 - 18:28:32 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej allihopa!
Idag var det första dagen i skolan efter jullovet, det kändes rätt bra. Skönt att få träffa alla igen! Har saknat er som tusan..
På bilden gick det riktigt bra, det var kul fast att vi bara fick skriva.
Samhällskunskapen var väl sådär men lektionen gick snabbt för att nästan vara 2 tim.
Efter skolan åkte jag,Lotta,Carro och Therese in till stan och kikade runt lite. Köpte en kula till min tung piercing (och Carro). Sedan flummade vi bara runt i stan och gjorde ingenting. Carro och Therese tröttnade så de gick. Så jag och Lotta stannade kvar och sen kom Henrik och köpta benskydd.
Sen åkte jag hem och nu sitter jag här och slappar och ska snart käka! MUMS!



Hahaha Lotta! Du är ju galen gumman! Tack för PLATINA på pea!

Till världens bästa pojkvän!

Datum & tid: 2009-01-07 - 18:19:00 ▼ Kategori: 3 Kommentarer



Du är helt underbar! Vet inte var jag ska
börja..  
Du gör mitt liv till det bästa man kan ha!
För mig är du unik, kan inte önska mig
en bättre pojkvän än dig <3
Jag kan ALLTID vara mig själv med dig
och det har jag aldrig kunnat med någon
annan innan..
Jag har aldrig känt så här för någon som
jag gör med dig, och det betyder
mycket.. DU betyder mycket!
Jag vill vara med
dig föralltid älskling.
Tack för att du finns
i mitt liv, är så himla
glad att jag har dig!
Jag älskar dig !!
24/9 - 08 <3

Skola idag...

Datum & tid: 2009-01-07 - 08:52:49 ▼ Kategori: 2 Kommentarer


Idag är det skola! Jag är inte sååå pepp men det ska bli roligt och skönt att träffa Carro och Lotta igen. Har inte träffat dem sedan nyår så det ska bli skönt! Får se om jag ska till Lottas stall sen efter skolan. Det skulle vara mysigt men får se. Om det inte blir något stall så ska jag klippa mig tror jag, ååh jag vill verkligen nu när mitt hår börjar bli långt. Men men man mäste göra det..  + att jag vill åka och sola! Känner mig som en blekfis!
Nej nu ska jag göra mig fin för min första dag på min sista termin!

Middag

Datum & tid: 2009-01-07 - 08:49:35 ▼ Kategori: 2 Kommentarer
Dagen började med att JAG gick upp först på morgonen, det brukar vara tvärt om. Vi satt och tog det lugnt ett bra tag, alla 3 satt vid en varsin dator. Vi är så himla sociala mot varandra, haha.
Sedan blev det dags att åka till Sickla för att titta på en ny telefon hem och hämta Henrik. På vägen dit började det snöa, det var hur mycket som helst! Vi gick in till Ica Kvantum och tittade runt lite (åt hambrugare på MC) sedan mötte vi Henrik.
Vi gick till Elgiganten med luvorna nere för halv ansiktet för att det snöade så mycket.
Väl inne på Elgiganten fastnade jag och mamma vid två massagestolar! Vi satt där och stönade och gnydde, haha Henrik tog ett ganska bra avstånd från oss och personalen började undra..
Vi hittade iallafall en telefon så vi åkte hem och fixade till det sista och sen bar det av till resturangen.

Det var en jättemysig kväll igår! Alla var på bra humör som vanligt i vår släkt..
Vi åkte iallafall till en grekisk resturant på Söder, det var ett mysigt lite ställe, det kändes som att att vi tog upp en
1/4 av salen.
Jag tog Tzatziki som förrätt och Souvlaki (stavning?) till varmrätt, det var riktigt gott! Men man luktar inte så gott ur munnen efteråt med all vitläk och grejer..




TACK!

Datum & tid: 2009-01-06 - 13:05:46 ▼ Kategori: 3 Kommentarer
Pratar med Lotta på msn nu och inser vilka underbara kompisar
jag har! Carro och Lotta, tack för att ni finns i mitt liv!
Jag är verkligen glad att jag lärde känna er, ni ställer ALLTID upp och stöttar
mig genom det svåra. Har aldrig varit med om några som stöttar mig så
mycket som ni gör! Jag skulle lyssnat på er från början..
Jag älskar er!


Hoppas på det bästa

Datum & tid: 2009-01-06 - 11:02:01 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Jag längtar redan till sommaren .
Har mycket mysiga planer med  min
underbara pojkvän och vänner !

- Om jag hinner och får ledigt vill jag ner
till Skåne med pappas familj och Henrik .
- Om jag har råd ska jag utomlands .
- Umgås med mina underbara kompisar .
- Annars ska vi mysa i Hölö .

Min förebild ♥

Datum & tid: 2009-01-06 - 09:53:21 ▼ Kategori: 0 Kommentarer

Godmorgon!

Datum & tid: 2009-01-06 - 09:31:55 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Sitter nu framför tv:n med ett glas juice och scones. Mums!
Idag tror jag att det blir en mysig dag.. Jag och brorsan ska klippa oss och sen ska vi åka till Sickla för att titta på ny hemtelefon och sen ska vi möta upp Henrik när han har slutat och titta på en ny mobil till honom. Sen är det väl dags att börja puttra hemmåt för att göra sig iordning till middagen.

Jag skulle vilja göra någonting nytt med mitt hår, men jag vet inte vad.. Jag vill behålla längden så mycket som möjligt.
Hjälp mig, vilken tycker ni?

Problemet är att jag har fall på håret.
Vi får se vad jag kommer hem med, det blir spännande...

..

Datum & tid: 2009-01-05 - 22:20:49 ▼ Kategori: 4 Kommentarer

Funderar på att köpa de här skorna från Topshop. Jag är lite smått förälskad i dem! De skulle passa perfekt till morfars födelsedagsmiddag imorgon! Men det hinner jag inte med. Får ta de andra snygga som jag har.
Det ska blir mysigt imorgon, det blir hela släkten på mammas sida och lilla Henrik. Han kommer nog vara helt slut efter att ha pratat med alla! Haha, men det blir säkert mysigt ändå. Nu tror jag nog att jag ska gå och lägga mig och läsa det sista i Teoriboken! Skriver imorgon!

Tack!

Datum & tid: 2009-01-05 - 21:18:07 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Tack Karl Holmer! Du har räddat  min blogg!
Han håller just nu och fixar det sista på min header, så himla gulligt.
Den bilden han skickade sist var jättefin, bara lite som ska fixas, men han är riktigt duktig!
Tack Charran för att du hjälpte mig med det andra, du vet vad! Hihi jag får fixa det senare på något sätt !
Medans han fixar med min header lyssnade jag nyss på Lady Gagas senaste hit "Poker Face", och videon är grym!


Måndag!

Datum & tid: 2009-01-05 - 21:00:37 ▼ Kategori: 1 Kommentarer

Som sagt, jag har varit med min kusin inne i stan idag!
Det var mysigt att bara gå runt och titta lite. Skulle titta efter en present till pappa som fyller år snart, men jag hittade inte det jag sökte. Så jag kom hem med lite trosor. Till mig alltså! Hehe.
Pernilla hittade en jättefin t-shirt som jag trodde att hon skulle passa i och det gjorde hon!
När vi kom hem till mig så bakade vi scones och åt det till lunch med mamma. Eftersom att Pernilla har körkort så hjälpte hon mig med körkortsteorin, det gick bra. Efter det satt vi och tittade på Mamma Mia! Den är så himla bra, tröttnar aldrig på den!
Sen kom Henrik och lämnade bilen och stannade en liten stund, sen åkte Pernilla och han hem.
Så nu sitter jag hemma med mamma,brorsan,Herman och Wille. Det är mysigt att bara vi, men jag är så van att Henrik ska vara här så det känns tomt också...

Bilderna från idag!:


Stan

Datum & tid: 2009-01-05 - 09:54:41 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Hej allihopa!
Nu har jag precis fixat mig iordning för en runda på stan med min kusin.
Det ska bli roligt att träffa henne, det är inte ofta vi gör det nu för tiden. Så vi ska gå runt i stan och titta om vi hittar något.
Måste däremot vara hemma vi halv fyra kanske för att då kommer Henrik med bilen och då ska jag och mamma storhandla...
Men nu måste jag skynda mig lite, busen går 12 över. Skriver mer sen!

Hemma!

Datum & tid: 2009-01-04 - 20:16:34 ▼ Kategori: 1 Kommentarer
Jag har haft VÄRLDENS mysigaste helg!
Åkte ut till Henrik i Hölö på fredagen... Åt mat och åkte och köpte godis hos P och bara satt och mööös framför en film!
Nästa dag skulle bestå av långfärds skridskor,fyrhjuling och mysiga promenader!
Vaknade vid halv 8 på lördagen och då hade det börjat snöa! Blev lite besviken för vi skulle ut och åka skridskor.. Men vi åkte ett varv runt sjön ändå! Det var svårt att få in teckniken ibörjan, sen gick det bra och i slutet var mina fötter helt slut. Det var lite trist för jag skulle åkt längre om mina fötter inte var trötta,det var så himla roligt!
Efter lunchen åkte jag,Henrik och hans bror ner till isen och körde fyrhjuling på sjön! Hahaha det var riktigt roligt ^^
Sen åkte vi hem och vilade till maten och sen gick vi en långpromenad, det var skönt!
Eftersom Henriks mamma fyllde år blev det god efterrätt också! MUMS!
Gick sedan vidare till Janne och tittade på Sve-Svk, Sverige vann såklart! Sedan gick vi hem och sov och vaknade halv 11 idag.. Riktigt skönt! Åkte lite fyrhjuling och åt sedan gick vi till bussen och åkte hem.

Det var min mysiga helg! <3
Tyvärr glömde jag att ta kort... Tog med min kamera men glömde bort sen.

Fredag!

Datum & tid: 2009-01-02 - 13:52:25 ▼ Kategori: 0 Kommentarer


Måste bara säga igen att det här nyåret har varit det bästa! Tack för allt!
Igår så tog jag och Henrik det bara lugnt, det var verkligen skönt att bara vara. Fick frukost på sängen<33 
Sedan är ju jag som jag är och plockade undan allting (nästan) från dagen innan.
Annars har vi bara slappat och tagit det lugnt, har alltså inte så speciellt mycket att berätta, hehe.
Idag vaknade jag med världens ryggvärk.. Kändes som att jag hade växtvärk i hela ryggen. Det var hemskt. Vaknade vid halv 8 och kunde inte somna om för att det gjorde så ont. Men nu är det faktiskt bra.. Har tagit en Ipren ifall att .
Jag har också städat klart allting så att det är fint tills mamma kommer hem idag! Saknar henne så himla mycket!
+ att hon sa att hon skulle sova hos Jörgen idag så då passade jag på att följa med Henrik till Hölö, det ska blir mysigt!
Men sen skickade hon ett sms och sa att hon skulle åka hem ändå, så jag kommer inte att få träffa henne förns på söndag...
Och idag åker pappa och gänget hem ifrån Skåne också så jag kommer inte att få träffa dem heller, men jag tänkte åka till dem på Tisdag-Onsdag. Får se hur det blir.

Gud jag tänkte på det imorse... Det är liksom VårTerminen kvar nu bara.. sen börjar vi jobba!!! Det är helt sjukt att det har gått så himla fort! Jag har knappt hunnit känna att jag går i trean. Har lite ångest över att jobba 5 dagar i veckan när vi slutar, men ändå ska det bli skönt att kunna klara sig själv.

Nyåååååår!

Datum & tid: 2009-01-01 - 14:33:54 ▼ Kategori: 5 Kommentarer
Dagen började med att jag och Henrik var hemma och tog det lugnt, sedan gick vi och smällde lite smällare och sen åkte vi till farmor för att lämna hennes nya koppar, som den här gången var hela.
Sen tog vi en promenad ner till stranden och gled runt lite på isen, hihi sedan gick vi tillbaka och åkte hem.
Vi lagade en JÄTTEgod middag med klyftpotatis,kött och bearniese sås ! MUMS!! Sedan var det dags för alla att komma!

Fy fan vad bäst!! Det var verkligen helt lagom. Så himla skönt att bara vara några stycken.
Det var jag,Henrik,Lotta,Carro,Kalle och Aldor. Så himla skönt gäng! hihi! Det började med att alla kom hit och sen började vi snacka och titta på ishockey, SVERIGE!!! Carro åkte till Västerhaninge, medans vi andra stannade kvar och hade det mysigt ^^
Efter det så "flummade" vi bara runt till 00.00 då gick vi ner till ängen och sköt iväg fyverkerier! Det har verkligen varit ett jättemysigt nyår, det bästa hittills tycker jag allt. Fick fira det med några utav de man verkligen älskar! TACK!
Sedan ringde BELLIS mig också! Det var jätteroligt, kommer inte ihåg så mycket av samtalet .. Men det var gulligt.