UTELÅST,FISKLUKT & ENSAM

Datum & tid: 2009-06-19 - 13:17:43 ▼ Kategori: 0 Kommentarer
Herregud, ni kommer aldrig att tro vad som har hänt!!!
Det knackade på dörren vid 11.00 ungefär, men jag ville inte öppna för jag stod i sovkläder lixom.,men jag såg att det var grannen. Men när jag skulle gå förbi dörren kände jag att det luktade fisk. Jag fick panik och kom på att jag och mamma rensade frysen igår och jag slängde alla saker idag (när allt var tinat så att man kunde ta ur dem ur burkarna) och ställde de i porten medan jag fortsatte med skafferiet.

Så det var mina soppor som luktade, så jag skyndade mig med att sätta på mig kläder för att slänga sopporna!
När jag väl hade slängt de kom jag på att mina nycklar var i lägenheten!!! Och vi har en dörr som låser sig när man stänger den.
Så jag fick ännu en gång panik och sprang upp kände på dörren, men som jag visste var den låst! Såg också då att fisksoppåsen hade läkt, så det luktade rutten fisk i hela trapphuset!




Ringde runt till hela släkten kändes det som, försökte bryta mig  in i lägenheten med ett gammalt handtag från en pulka.
Det var då jag gav upp och var på väg att ringa taxi till pappa när mormor ringde och sa att morfar kommer och lämnar extranycklarna...
Det var verkligen inte meningen att de skulle behöva göra det, att åka från Nynäshamn för att lämna nycklar till mig i Stureby kändes väldigt onödigt för de att göra.
Morfar fick därför med sig en flaska vin och tuggummi med sig hem.
Så ett väldigt stort tack mormor och morfar!!!!!!!!! Kan inte tacka er nog för det!

En oerhört bra start på midsommaren! Undrar hur resten av dagen kommer att se ut, jag vill inte ens veta!

Kommentarer




Kommentera inlägget här!



Namn  
Epost    
Blogg    


Kom ihåg mig?

Trackback